Nu har det kommit en app för tidrapportering på marknaden! Den har massor med intressanta och smidiga funktioner. Vi lever i ett stressat samhälle och det är inte alltid man har tillgång till att rapportera på datorn. Men mobiltelefonen har alla med sig idag vilket gör det till ett enkelt rapporteringsverktyg.

Vilka funktioner kan vi använda oss av?

Det finns många olika funktioner i denna app för tidrapportering. Möjligheter finns att i förväg inrapportera hur man ska jobba framåt, det går att även att rapportera i efterhand och man kan i appen få påminnelse på att man måste logga in. Det finns en väckningsfunktion för dig som har svårt att komma upp på morgonen och det går enkelt att se hur många timmar man har jobbat. Detta gäller både per månad och år, samt att man i förväg kan se den beräknade lönen.

Dessa funktioner betyder att vi får en förenklad levnadsstil. Samhället är idag format för dessa saker. Vi vill ha allting serverat på fat och vi behöver det. Vi har inte tid att sitta och kontrollräkna lönen. Hinner inte alltid registrera in oss då vi kommer och då vi går. Dessutom jobbar så mycket mer än vi ska och då är det svårt att hålla koll på timmarna.

Vill arbetsgivarna kontrollera oss?

Så vad innebär en app för tidrapportering för oss? Ligger fördelarna hos de anställda eller vill arbetsgivarna ha mer kontroll? Det är helt klart en fördel för alla anställda att få en klar och tydlig översikt på arbetad tid och lön. Man sparar flera timmars arbete genom att slippa kontrollräkna varje månad. Det är bra att slippa riskera att försova sig på morgonen och att kunna rapportera in alla tider korrekt utan att stressa. Självklart innebär detta även att arbetsgivare kan kontrollera de anställda lättare. En stor fördel för båda parter är att man sparar tid och energi från båda håll.

Spara tid med en app för tidrapportering

En app för tidrapportering gör att du får bättre livskvalitet. Istället för att sitta och räkna timmar kan du spendera tid med familjen, och istället för att räkna om du har fått rätt lön kan du ta en fjälltur. Det är så mycket mer värt än att lägga ner tid på onödiga saker som går att lösa på ett enklare sätt. Arbetsgivaren kan kanske höja din lön eller ge dig en fin årlig bonus istället för att lägga ner dessa pengarna på arbete som enkelt kan lösas. Detta bidrar till lyckligare och mer arbetsvillig personal.

Stor fördel för alla!

Finns fördelar inom många olika områden med app för tidrapportering. Som tidigare nämnt blir livskvaliteten för varje enskild individ bättre då man sparar massa tid, och kan lägga den tiden på andra viktiga saker i livet. Arbetsgivare kommer ha större möjligheter att kunna höja löner eller visa uppskattning oftare, då pengarna man sparar in på tiden kan läggas på andra delar. Det gör att båda parter kan få bättre kvalitet från båda håll vilket är otroligt bra!